Despre noi

Deoarece suntem niște tineri care ne-am plimbat prin toată lumea, cunoaștem care sunt greutățile și obstacolele care vă pot strica vacanța sau călătoria de afaceri. De aceea am decis să ne sacrificăm de dragul vostru. Luăm asupra noastră tot lucrul plictisitor, de rutină precum căutarea și bronarea biletelor, în timp ce dumneavoastră nu vă rămâne decât să vă bucurați de călătorie. Vă propunem bilete de avion în orice punct al planetei, ținând cont de specificul fiecărui zbor aparte. Lucrăm cu cinci sisteme de bronare și specialitatea noastră sunt cele mai bune bilete de avion pe care vi le punem la dispoziție datorită unor contracte avantajoase cu circa 870 de companii aeriene internaționale. În rezultat veți primi un bilet electronic cu itinerarul optim, la cel mai un preț!

Нет фото

Mi-am început activitatea de vânzare a biletelor de avion într-o companie internaţională, la început în calitate de simplu agent de vânzări, apoi, datorită rezultatelor bune şi simţului de iniţiativă manifestat am devenit şef de departament. După 3 luni echipa mea a devenit prima într-o concurenţă cu alte 10 colective, iar cupele pe care le veţi vedea intrând la noi în oficiu sunt dovezile vitoriilor noastre. Cu timpul m-am lăsat captivat de exemplul clienţilor mei şi am vizitat o mulţime de ţări ale lumii şi mai mult decât atât – călătoriile au devenit o parte a personalităţii mele. Eu sunt sociabil, interesant, frumos şi cel important – modest! Dar nu acesta este motivul pentru care aţi accesat siteul nostru, de aceea telefonaţi în oficiu şi vă voi auta să găsiţi cea mai optimă variantă de zbor în orice punct al lumii.

Eu sunt de părerea că noi nu vă vindem pur şi simplu bilete de avion ci aventuri memorabile, experienţe utile şi aminti frumoase. Ştiţi de ce? Deoarece eu nu am activat cu Ramil în domeniul biletelor de avion ci am lucrat în calitate de jurnalist, copywriter şi specialist în relaţii cu publicul. Cu alte cuvinte, sunt adeptul cuvintelor incitante! Vă promit să rămân la fel de romantic dar în acelaşi timp un adevărat profesionist, iar banii câştigaţi să îi investesc în călătorii.

Нет фото

Salut, sunt Arina dar cred că deja v-aţi prins de aceasta. Am 20 de ani, nu-mi plac cluburile de noapte, alcoolul şi ţigările. Da, eu exist. Îmi place să citesc cărţi, să privesc filme interesante, să vizitez locuri frumoase şi să vă găsesc cele mai bune bilete de avion pentru ca să le vedeţi şi voi. Vă rog să mă credeţi, o călătorie bună este mult mai bună decât orice vizită la discotecă. Şi apropo, nu întotdeauna mai scump!

P.S – Dat fiind că suntem și mari pasionați de fotbal, vă propunem ajutoru în găsirea și procurarea biletelor la meciurile echipelor care vă interesează.