Dus-Întors
Într-o direcție
Data fixă
Data fixă
1
0
0
Oricare
-

La mare

image

CRETA

Creta este unul din puținele locuri care în pofida fluxului mare de turiști, încă și-au păstrat individualitatea. Cea mai mare insulă a Greciei le convine atât celor care vor să se bronzeze la plajă, cât și celor pasionați de arhitectură, monumente și odihnă activă.

image

BARI

Dacă Italia este o ”cizmă” atunci ”tocul” cizmei, punctul de sprijin este Bari, capitala culturală a sudului țării. Este atât de frumos încât meridionalii afirmă că dacă Parisul ar avea amre, atunci ar fi numit Micul Bari.

image

ANTALYA

Odihna la mare poate fi mai mult decât 7 zile pe şezlog şi 5 kilograme pe burtă de la All Inclusive – ea poate fi o aventură. Spania, Franţa, Croaţia, Muntenegru – toate aşteaptă să fie descoperite cu bilete de avion la nişte preţuri accesibile.

De sărbători

image

PALIO

Viaţa este o sărbătoare permanentă … dacă te afli la locul potrivit, în momentulpotrivit. Vizitează carnavalele din Brazilia, fiesta spaniolă şi vezi cum înfloreşte Sakura – la cele mai bune preţuri.

image

TOMATIN

Oktoberfest, corida, ziua regelui, La Tomatina – toate aceste sărbători au loc în Europa într-o atmosferă extraordinară de veselie și fericire. Este mai ușor să le vizitezi decât îți pare. Trebuie doar să cumperi un bilet la avion iar Lufthansa, Meridiana, Air Moldova împreună cu Euzbor îți stau la dispoziție.

SHOP-WEEKEND

image

Emiratele Arabe Unite

Spiritul oriental respectă în toate sferele de serviciu regula: ”Totul pentru oaspete”. Emiratele sunt atât nisip și ape de turcoaz, cât și cumpărături pline de entuziasm. Începând cu bazarurile imense la care te poți târgui pentru prețuri convenabile, terminând cu malluri și buticuri luxoase de la care pierzi darul vorbirii. Ia zborul cu Flydubai și Etihad Airways spre Emiratele Arabe Unite – locul care va lăsa indiferent nici cel mai zgârcit la emoții turist.

image

ITALIA

Italia este a doua casă pentru mulți moldoveni. În fiecare iulie și septembrie acolo sunt reduceri în valoare de până la 80% pentru toate felurile de produse, la rândul lor AlItalia, Meridiana și alte companii avia oferă reduceri pentru zboruri în Italia. Nu ratați ocazia pentru a vizita raiul shopaholicilor.

image

GERMANIA

Hainele din europa sunt mai calitative, mai frumoase şi mai ieftine. Exact ca biletele noastre de avion. Combină utilul cu plăcutul – vizitează un oraş european şi întoarce-te acasă cu valiza plină de haine… şi amintiri interesante.

+18

image

LAS VEGAS

Ești obosit și ai nevoie să scapi de stres iar principiile morale nu contravin dorinței de a merge la un bordel și să a vizita jocurile de noroc? Sună și te vom ajuta să ajungi în cele mai râvnite locuri. Consiliere gratuită 24/24!

image

AMSTERDAM

KLM Royal Dutch Airlines vă oferă cele mai bune prețuri pentru zborurile în Amsterdam, orașul cunoscut pentru cartierul roșu, magazine pentru adulți și cafenele pentru cei care vor să ”ia totul de la viață”. Unul din cele mai mari regrete la sfârșitul vieții este anume faptul că nu ai vizitat acest oraș deosebit.